Energy

Caffeine 100

STØRRELSE: 100 caps

NUTRIPOWER Caffeine 100 er hurtigt optageligt og effekten mærkes oftes inden for 10-15 minutter.

Koffein kendes og benyttes ofte i forbindelse med den energigivende effekt, som mest ses i koffeindrikke, kaffe og lign. Den mest udbredte form i Danmark er Guarana, hvor virkningen begynder mindre end en time efter indtagelse, normalt aftager efter fem timer.

Koffein virker som en midlertidig stimulans af central nerve systemet (CSN), hvilket kan afværge sløvhed og genoprette årvågenhed. Denne form for energi kan hjælpe til forbedret hukommelse, kortvarigt forbedret koncentration, bedre almen krop koordination, øget fokus på eksempelvis træning, arbejde mv. Det varierer fra person til person hvor meget koffein der er behov for, da dette er afhængigt af kropsstørrelse og graden af tolerance. Koffein kan desuden hjælpe til øget udholdenhed og undertrykkelse af appetitten.

Under træning, kan coffein hjælpe til at mobiliserer fedtsyrer ud i blodet, hvorved det gør fedtet tilgængeligt for energiproduktionen og samtidig skåner muskelglykogenerne.

INGREDIENSER

Ingredienser: Fyldstof (mikrokrystaliseret cellulose), koffein, gelatine (kapsel), slipmiddel (magnesium stearate).

NÆRINGSVÆRDI

ved 1 kapsel ved 3 kapsler
Koffein 100 mg 300 mg

ANVENDELSE

1 kapsel 3 gange dagligt, dog ikke for sent. Anbefalet brug bør ikke overskrides. Opbevares køligt og tørt og uden for børns rækkevidde. Bør ikke anvendes af gravide eller koffeinsentitive.

Advarsel: Nogle mennesker oplever søvnløshed og søvn forstyrrelser, hvis de indtager koffein, især i aftentimerne, mens andre kun oplever lidt forstyrrelse og effekten af koffein på søvn er meget varierende