LIfestyle

ZMA

STØRRELSE: 100 caps

Alle tre ingredienser er stærke på egen hånd, men kombineret, har de en kraftfuld effekt.

De tre ingredienser (Zink, Magnesium og B6 vitamin) er alle vigtige i den biologiske proces. ZMA har givet positive resultater i forbindelse med at forbedre søvn og bibeholde normale serum testosteron niveauer; begge vigtige faktorer mht. restitution. Mange elitesportsudøvere kan have et lavere niveau af zink og magnesium muligvis pga. øget svedtendens eller utilstrækkelig indtagelse i kosten. Zink mangel kan svække immunforsvaret og mindske ydeevne. Desuden spiller Zink en afgørende rolle i proteinsyntesen og cellevækst. Testosteronniveau falder uden tilstrækkelig zink og har en sammenhæng med leverfunktionen.Det er et velafprøvet faktum, at zink kan styrke immunforsvaret, og at mangel på Zink kan forlænge den tid forkølelser tager, forårsager muskelsvind og lavere appetit.

Tilsvarende er magnesium involveret i mere end 300 metaboliske reaktioner. Det er vigtigt for knoglestyrken, et stærkt immunforsvar, muskelsammentrækninger og et sundt nervesystem. Magnesiummangel er en vigtig årsag til dårlig søvn og kan også føre til insulin ufølsomhed.

Dr. Lorrie Brilla fra Western Washington University undersøgte, sammen med en ZMA supplement fabrikant, 12 NCAA Division II fodboldspillere, der tog ZMA inden sengetid i otte-uger. En separat gruppe blev tildelt en placebo-pille. De fodboldspillere der havde taget ZMA havde 2,5 gange større muskelstyrke fremgang end placebogruppen. ZMA gruppen havde også en 30 procent stigning i deres testosteron niveauer, sammenlignet med 10 procent i placebogruppen.

  • Zink kan styrke immunforsvaret
  • Magnesiu kan forbedre søvnen
  • ZMA kan forstærke hormonale profiler
  • Vitamin B6 hjælper kroppen med at omdanne protein til energi

INGREDIENSER

Ingredienser: Magnesium oxid, gelatine (kapsel), Zinkoxid, fyldstof Magnesium stearate, Vitamin B6 (Pyridoxin hcl)

NÆRINGSVÆRDI

Ved 1 kapsel % af ADT
Magnesium 400 mg 107 %
Zink 18 mg 180 %
Vitamin B6 2,5 mg 176 %

ANVENDELSE

1 kapsel før sengetid på tom mave (2 timer efter at have spist dit sidste måltid, og mindst 30 minutter før eventuelle andre tillæg). Produktet må ikke tages sammen med calcium (ost, mælk osv.), årsagen er, at calcium blokerer optagelsen af ​​zink.